ENJEKSİYON KAMPI - CAMPINJECT FOREVER

06-08 Kasım 2020
Calista Luxury Resort Hotel, Belek - ANTALYA

Değerli Meslektaşlarımız,

2020 yılının kampı, bu alanda dünyadaki en önemli fikir liderlerinden oluşan uluslararası katılımla gerçekleştirilecek olan CAMPINJECT: Forever, 06-08 Kasım 2020 tarihlerinde Calista Luxury Resort, Belek'te düzenlenecektir.

CAMPINJECT: Forever'da Kök Hücre Enjeksiyonları, Eklemiçi ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları, Ultrasonografi Eşliğinde Enjeksiyonlar, PRP/CGF Enjeksiyonları için her zaman olduğu gibi gruplar halinde ve ayrı ayrı salonlarda çalışacağız.

"Bilginin saklandıkça değil, paylaşıldıkça çoğalması" prensibinden hareketle, her yıl olduğu gibi bu sene de bilimsel açıdan başarılı, günlük pratiği destekleyen ve sosyal açıdan da girişimsel fiziyatri'cileri bir araya getiren verimli bir toplantı olması dileklerimizle, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Kasım 2020'da Antalya'da görüşmek dileğiyle.

Campinject Forever
Organizasyon Kurulu